Hyvät asiakkaat,

uusien kokoelmien tilaaminen ei vastedes ole enää mahdollista.

Laadukas palvelu on aina ollut kunnia-asiamme, ja takaamme, että kaikki asiakkaamme voivat jatkaa kokoelmiensa kartuttamista entiseen tapaan.

Voitte hallita kokoelmianne vaivattomasti omilta asiakassivuiltanne. Se käy helposti: antakaa alla asiakasnumeronne ja nimenne siinä muodossa kuin ne näkyvät laskussanne.

Konserniyritys De Agostini kehittää jatkuvasti uusia pienoismalleja ja niiden kokoelmia, joihin voi tutustua pienoismallien harrastajille ja keräilijöille suunnatussa, maailmanlaajuisesti johtaviin ja luotettavimpiin kuuluvassa ModelSpace- verkkosivustossa, www.model-space.com. Voimme suositella heidän tuotteitaan lämpimästi sinullekin. Sivustoon pääset suoraan alla olevaa mainospalkkia napsauttamalla.

Haluamme kiittää osoittamastanne luottamuksesta ja asiakkuudestanne.

Editions Atlas

 

Onko sinulla tili?
Anna tunnistetietosi!
Onko tämä ensimmäinen vierailusi?
Tilin luominen vaatii vain pari klikkausta!

* Pakolliset kentät

Kirjautuminen epäonnistui.

Unohtuiko sähköpostiosoite?
Jotta pystyisimme tarvittaessa palauttamaan sinulle asiakassivusi avaamisen yhteydessä rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen, pyydämme sinua syöttämään alla vaadittavat tunnistetiedot.
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Mistä löydän asiakasnumeroni?
Asiakasnumerosi löydät pakettisi mukana tulevasta laskusta. Numero sijaitsee laskun vasemmassa ylänurkassa. Se koostuu 9 numerosta ennen "/".
Unohtuiko salasana?
Anna sähköpostiosoite, jolla kirjaudut asiakassivullesi. Lähetämme sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa on ohjeet salasanan vaihtamista varten!

Ostoskorisi

Tuote

määrä

hinta

Poista

Yhteensä ilman toimituskuluja

Toimituskulut

Yhteensä