Yleiset ehdot ("YE")

 

Marraskuu 2017

 

1. Yleisten ehtojen sopimuskumppanit, sovellettava lainsäädäntö ja soveltamisala 

Sopimuskumppanisi on:

EDITIONS ATLAS SA

 

Route des Dragons 7

CH – 1033 Cheseaux-sur-Lausanne

Switzerland

Julkaisujohtaja: Niklas Wihlborg

Kaupparekisterin tuomioistuin: Lausanne

Kaupparekisterinumero: CHE-105.945.026


Asiakaspalvelun puhelinnumero: (09) 425 986 30  (ma-pe: 9.00–17.00)

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite:  asiakaspalvelu@editionsatlas.ch

 

Editions Atlas toivottaa sinut tervetulleeksi verkkosivustoonsa. Tähän verkkosivustoon samoin kuin siellä tarjolla olevien tuotteiden ostamisen seurauksena syntyneisiin kauppasuhteisiin sovelletaan tilausten ja toimitusten osalta yksinomaan Suomen  lainsäädäntöä. Näiden yleisten ehtojen alkuperäiskieli on ranska.

Näitä yleisiä ehtoja sovelletaan kaikissa niissä nykyisissä ja tulevissa kaupallisissa suhteissa, jotka ovat keskenään solmineet Editions Atlas SA -yhtiö ja oikeustoimikelpoinen yli 18-vuotias fyysinen henkilö, jonka asuinpaikka Editions Atlas -brändin verkkosivustosta www.editionsatlas.fi tehdystä tuotetilauksesta ilmenevän tiedon mukaan on Suomi. Editions Atlas omaa oikeuden milloin tahansa täydentää tai muuttaa näitä yleisiä ehtoja tai poistaa ne kokonaan. Todistusvoimaisia ehtoja ovat tilauksentekohetkellä voimassa olevat ehdot, jotka ovat luettavissa verkkosivustolla www.editionsatlas.fi.

Verkkosivusto www.editionsatlas.fi (jäljempänä "verkkosivusto") on Cheseaux-sur-Lausannessa pääkonttoriaan pitävän Editions Atlas SA:n omaisuutta ja rekisteröimä. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Tarjouksemme rajoittuu yhteen tilaukseen per kotitalous ja kokoelma.

 

Tilaajalla on lakisääteinen oikeus palauttaa syytä ilmoittamatta tuotteet 14 päivän sisällä niiden vastaanottamisesta. (ks. 9. artikla).

 

sähköpostitse: asiakaspalvelu@editionsatlas.ch

puhelimitse: (09) 425 986 30  (ma-pe: 9.00–17.00)

postitse: Editions Atlas SA, Route des Dragons 7,

CH 1033 Cheseaux-sur-Lausanne, Switzerland

 

 

2. Tilauksen kulku, myyntisopimus ja tosite

Voit tarkistaa tilauksesi ja tehdä siihen mahdolliset korjaukset aina ennen tilauksen vahvistamista, samoin kaikkien meille antamiesi tietojen osalta. Tilauksesi otetaan huomioon vasta, kun olet napsauttanut painiketta "Vahvistan tilaukseni".

Tilauksesi vahvistamista koskeva sähköposti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos antamasi sähköpostiosoite ei ole kelvollinen, emme voi ottaa tilaustasi huomioon.

Verkkosivustossa www.editionsatlas.fi myytävät tuotteet ovat sähköisessä kaupassa tarjolla olevia tuotteita ja saatavissa niin kauan kuin niitä on varastossa. Jos haluamaasi tuotetta ei ole saatavissa, Editions ATLAS ilmoittaa asiasta tilaushetkellä tai mahdollisimman pian kirjeellä, sähköpostitse tai puhelimella.

 

3. Tuotteiden perusominaisuudet

Myytäväksi tarjottavat tuotteet kuvaillaan yksityiskohtaisesti painetuissa esitteissämme ja internet-sivustossamme. Kaikki tuotteemme on valokuvattu. Tietotekniikasta, erityisesti näytön resoluutiosta, johtuvia värivaihteluita voi esiintyä.

 

 

4. Hinta

Ilmoitetut hinnat ovat euroissa ja sisältävät alv:n. Hintoihin voidaan tarvittaessa lisätä toimituskulut. Tarkempaa tietoa tästä löytyy tuotetta koskevista erityisehdoista. Taloudellisista olosuhteista riippuen Editions Atlas pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintojaan sinä aikana, kun kokoelma on tarjolla.

 

 

5. Maksaminen

Tuotteen mukana saat laskun ja maksulomakkeen. Laskusta löytyvät eriteltyinä kaikki tilaamasi tuotteet hintoineen. Logistisista syistä toimitus saatetaan jakaa useampaan erilliseen pakettiin. Maksuaikaa on 30 päivää. Voit maksaa tilaamasi tuotteet maksulomakkeella.

 

 

6. Omistuksenpidätys

Omistusoikeus tuotteisiin pysyy meillä, kunnes maksu on kokonaan maksettu.

 

 

7. Toimitus

Tuotteet toimitetaan ainoastaan postitse, suoraan kotiisi. Ensimmäinen toimitus voi viedä aikaa 2–3 viikkoa tilauksen tekemisestä, koska tuotteittemme kysyntä on suurta Euroopassa. Kiitos jo etukäteen kärsivällisyydestäsi.

Toimitusosoite on osoite, jonka meille tilausta tehdessäsi annoit. Jos osoite on virheellinen tai puutteellinen, emme valitettavasti voi toimittaa pakettiasi.

Emme ole sitoutuneet toimittamaan kaikkia tarjottavia tuotteita kaikille alueille ja kaikkiin maihin. Toimitus tapahtuu yksinomaan maihin, jotka ovat lueteltuina verkkosivustossamme www.editionsatlas.fi.

 

 

8. Kokoelman tilaamisen lopettaminen

Halutessasi voit keskeyttää kokoelman tuotteiden lisälähetykset milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme sähköpostitse, kirjeellä tai puhelimella. Et sitoudu mihinkään vähimmäisostoksiin.

Editions Atlas takaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa kokoelmasi lähetyksiä tarjouksessa ilmoitetulla rytmillä vähintään 6 kuukauden ajan tilauksesta. Määräajan jälkeen lähetyksiä toimitetaan varastotilanteen mukaan.

 

9. Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa ja mitätöidä tilauksesi, poikkeuksena yksilölliset tuotteet, kuten äänitallenteet, videot ja atk-ohjelmistot, jos viimeksi mainitut on avattu. Palautuskulut maksat itse.
Voit palauttaa pakettisi Editions Atlas SA:lle kolmenkymmenen (30) päivän sisällä sen vastaanottamisesta ilman edeltävää ilmoitusta alla mainittuun osoitteeseen.
Voit myös ilmoittaa Editions Atlas SA:lle päätöksestäsi peruuttaa tai mitätöidä tilaus viidentoista (15) päivän sisällä tilatun tuotteen vastaanottamisesta.
Ilmoituksen voi toimittaa asiakaspalveluun kirjeitse, sähköpostitse, puhelimitse ((09) 425 986 30) tai erityisellä peruutuslomakkeella, jonka saa verkko-osoitteesta täältä.
 )

Ilmoittamisen jälkeen sinulla on viisitoista (15) päivää aikaa palauttaa meille pakettisi seuraavaan osoitteeseen:


 

Editions Atlas

Asiakaspalautus - 999922

VASTAUSLÄHETYS

Sopimus 22100/215

22103 MAARIANHAMINA

Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessaan kaikkine osineen (ohjekirja, lisätarvikkeet ...).
Maksamasi summa korvataan sinulle kokonaisuudessaan, palautuspaketin lähetyskulut (vakiohinta) mukaan luettuina, 14 päivän kuluessa siitä, kun Editions Atlas SA vastaanotti peruutusilmoituksesi.
Takaisinmaksua voidaan lykätä, kunnes tuote on saatu takaisin tai todisteen toimittaminen tuotteen lähettämisestä on tehty, sen mukaan, kumman päiväys on aikaisempi.

 

10. Vakuusoikeus ja tuotteen palautus

Takaus täyttää lainsäädännölliset vaatimukset.

Voit tietysti aina käyttää lakiin perustuvaa 14 päivän palautusoikeuttasi ja lähettää meille tuotteet mainitun ajan sisällä syytä ilmoittamatta.

Pyydämme sinua tarkastamaan tuotteiden laadun ja lukumäärän heti ne saatuasi. Jos tuote on viallinen, voit vaihtaa sen 14 päivän sisällä ilman kuluja.

Tuotteiden ilmeisistä ja piilossa olevista vioista tulee ilmoittaa kirjeitse tai sähköpostitse (asiakaspalvelu@editionsatlas.ch) kolmenkymmenen (30) päivän sisällä toimituksesta.

Reklamaatioita ei enää oteta vastaan, jos tuotteen toimittamisesta on kulunut kolme (3) kuukautta.

Huomaa kuitenkin, että jos tuote on vioittunut vääränlaisen käytön seurauksena tai jos pakkaus on vahingoittunut, emme vaihda tuotetta uuteen.

Palauta tuotteet osoitteeseen:

Editions Atlas

Asiakaspalautus - 999922

VASTAUSLÄHETYS

Sopimus 22100/215

22103 MAARIANHAMINA 

 

 

11. Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietojasi yksityisyydensuojapolitiikkamme mukaisesti.

Käytämme henkilötietojasi tilauksesi käsittelyyn sekä uutuuksista ja tarjouksista tiedottamiseen.

Kun jätät tilauksesi internetissä tai jollain muulla tapaa, annat samalla Editions Atlas SA:lle nimenomaisen luvan käsitellä henkilötietojasi näiden myyntiä koskevien yleisten ehtojen säännösten ja yksityisyydensuojapolitiikkamme mukaisesti.

Jos et enää jatkossa halua vastaanottaa tiedotteitamme ja tarjouksiamme, voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käytön, käsittelyn ja välittämisen kaupallisiin tarkoituksiin lähettämällä siitä ilmoituksen kirjeellä tai sähköpostitse verkko-osoitteeseen  asiakaspalvelu@editionsatlas.ch. Tämä ei kuitenkaan koske tietoja, joita tarvitsemme tilauksesi käsittelyyn. Vastaanotettuamme kieltoilmoituksesi emme enää käytä tietojasi muuhun kuin tilauksesi käsittelyyn emmekä lähetä sinulle enää mainoksia, kuvastomme mukaan luettuna.

 

12. Vastuu

Vaikka verkkosivustomme www.editionsatlas.fi on laadittu huolellisesti ja pidetään ajantasaisena, emme voi täysin välttyä virheiltä, epätarkkuuksilta tai unohduksilta; ongelmia saattaa esiintyä verkkosivuille pääsemisessä, tai yhteys voi katketa. Emme vastaa suorista emmekä epäsuorista vahingoista.

Yrityksemme verkko sivustolta www.editionsatlas.fi löytyy linkkejä toisiin verkkosivustoihin. Kaikkien linkkien osalta toteamme, että emme pysty vaikuttamaan sisältöön emmekä muihinkaan elementteihin niillä sivustoilla, joihin nämä linkit johtavat. Sivuston palveluntarjoaja tai käyttäjä on vastuussa sen sisällöstä. Linkittämiemme sivustojen sisällöt on tarkastettu linkkejä luotaessa, jotta mahdolliset lainvastaisuudet voitaisiin havaita, mitään lainvastaista ei kuitenkaan ole ilmennyt. Emme kuitenkaan pysty jatkuvasti kontrolloimaan sisältöä sivuilla, joille linkkimme johtavat, ilman konkreettista epäilystä lainvastaisuudesta. Jos saamme tietää, että lakia rikotaan, poistamme linkit välittömästi.

Kumpaakaan osapuolta ei voida pitää vastuullisena täytäntöönpanon viivästymisestä tai velvoitteiden täyttämättä jättämisestä syystä, johon ei ole voinut vaikuttaa (Force Majeure), poikkeuksena maksuvelvoitteet. Force Majeure -tilanteita voivat olla, ilman rajoitusta, konfliktit, mellakat, kansannousut, vakavat häiriöt internetin turvallisuudessa, tekniset viat, lakot, verkkosivustojen palvelimien luvaton käyttö ja/tai niihin tunkeutuminen, minkälaiset tahansa lakot ja tietokoneen tai puhelimen toimintahäiriöt.

 

 

13. Teollis- ja tekijänoikeudet ja kaupalliset suojaoikeudet

Verkkosivusto ja sen eri elementit, tarkemmin sanottuna vaihteleva sisältö (kuvat, tekstit, esitykset, tuotemerkit, logot, kuviot, mallit jne.), samoin kuin liittyvät ohjelmistot, ovat teollis- ja tekijänoikeuksin ja kaupallisin suojaoikeuksin suojeltuja ja näiden oikeuksien omistajille varattuja.

Näiden elementtien kaikenlainen käyttö, jäljentäminen, esittäminen tai levittäminen, osittain tai kokonaisuudessaan, on ehdottoman kiellettyä. Poikkeuksena tästä kiellosta on lainsäädännöllisten määräysten puitteissa tapahtuva käyttö, kuten esimerkiksi asiakkaan tekemät sisältöä muokkaamattomat tai väärentämättömät kopiot, jotka tulevat pelkästään yksityiseen käyttöön.

 

14. Ympäristönsuojelu

Haluamme muistuttaa, että sähkö- ja elektroniikkalaiteromua ei saa hävittää kunnallisen lajittelemattoman jätteen mukana. Nämä laitteet sisältävät vaarallisia aineita, joilla on vaikutusta ympäristöön ja ihmisten terveyteen.

Ostaessasi meiltä laitteen voit lähettää meille vanhan samankaltaisen laitteesi.

 

15. Reklamaatiot ja yhteystiedot

Reklamaatiot pyydämme osoittamaan asiakaspalveluumme:

EDITIONS ATLAS SA

Route des Dragons 7

CH – 1033 Cheseaux-sur-Lausanne Switzerland

Asiakaspalvelun puhelinnumero: (09) 425 986 30  (ma-pe: 9.00–17.00)

Sähköposti: asiakaspalvelu@editionsatlas.ch

 

15. Sovellettava lainsäädäntö ja tuomioistuimen toimivalta

Kaikkiin verkkosivuston www.editionsatlas.fi kautta tehtäviin tilauksiin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.    

Riitatapauksissa ainoastaan Suomen tuomioistuimet ovat toimivaltaisia.

 

Editions ATLAS

Internet-sivuston ylläpitäjä:

CARDIWEB

14, rue Auber

75009 Paris France

 

Ostoskorisi

Tuote

määrä

hinta

Poista

Yhteensä ilman toimituskuluja

Toimituskulut

Yhteensä